Persoonlijke begeleiding

Coaching

Persoonlijke begeleiding

Wij bieden allebei vanuit onze eigen expertises persoonlijke begeleiding speciaal voor vrouwen zonder kind. Soms kan het fijn zijn als er iemand met je mee kijkt, voelt, naar je luistert en voor je space hold.  Voel je welkom om met één van ons contact hierover op te nemen.

Michelle de Bree

Ik help vrouwen zonder kind om zichzelf terug te vinden en met liefde en compassie naar zichzelf te kijken. Vanuit mijn nieuwsgierigheid en oprechte aanwezigheid nodig ik je uit om echt contact met jezelf te maken. Van hieruit gaan we samen ontdekken wat voor jouw belangrijk is, wat jouw behoeften en verlangens zijn, en hoe je meer plezier en zingeving kan toelaten in je leven.

Er is ook aandacht om het contact met het kind in jezelf te herstellen, en een liefdevolle moeder (voor haar) te zijn. Zodat je echt kan landen in jezelf, en jouw lichaam een veilige plek is om thuis te komen in jezelf. Vanuit deze plek kom je vanzelf weer in  beweging en kan je vanuit vertrouwen de juiste keuzes maken en op je eigen wijsheid en intuïtie varen. 

Ik ben opgeleid in het werken met opstellingen, voice dialoque, (innerlijk) kind coaching, verbindende communicatie, kunstzinnige lichaamsgerichte therapie, energetische therapie, healing & reading en yoga & meditatie (docent).

Ruchama Kramer

Als geestelijk verzorger en celebrant heb ik ruime ervaring in rouw- en verliesverwerking. De rouw en het verlies dat ervaren wordt door vrouwen die een miskraam, zwangerschapsbeeindiging of überhaupt nooit zwanger zijn geweest, kan overweldigend zijn en wordt meestal middels gesprekken verwerkt. Mijn ervaring is dat eerst het lichaam in gaan een andere ingang biedt om het proces te verwerken, dan middels gesprekken. 

Ik ontwerp en begeleid rituelen en ceremonies die steunend en dienend zijn voor het verwerken van rouw en verlies. Een ceremonie ondergaan is meestal een heel belichaamt proces.  Daarnaast begeleid ik hypnomeditaties om te reizen door het lichaam en het onderbewuste om meer integratie te creëren tussen de vaak gefragmenteerde lagen die vrouwen kunnen ervaren bij rouw en verlies. Jezelf weer meer als een geïntegreerd geheel voelen, kan een bedding en bodem bieden om je draagkracht te vergroten het proces te ervaren en doorvoelen.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief